4 Mayıs 2014 Pazar

İnşaat Ustası Kemal'e Verdim




Merhabalar ben Canan adana’dan 35 yaşında evliyim. Eşim yurt dışında çalışmaktadır 7,8 ayda bir gelir iki hafta kalır geri gider. Bende devamlı porno film izler onlarla tahrik olur kendimi o şekilde boşaltırdım. Hemen hikayeme geçmek istiyorum. Yine bir gün evde tektim çocuklar okula gitmişlerdi bende duş aldım yatak odasında üstümü giyinecektim yan tarafta inşaat vardı. Perdeyi kapatmayı unutmuştum bornozumu indirdim aynada kendime bakarken inşaatta çalışan genç birini gördüm. Pantolonu indirmiş masturbasyon yapıyordu ben hemen onu görür görmez utandım perdeyi kapattım.

Üstümü giyindim ama aklımda o inşaatta çalışan genç geliyordu yarrağını görmüştüm. Gördüğüm kadarıyla eşiminkinden büyüktü. O gün çok düşündüm aklımdan asla çıkartamadım ve aklıma bir fikir geldi kendimi siktirmek istiyordum o çocuğa. Gece çocuklar yatınca ben her yerimi temizledim sabah çocukları okula yolladım balkona çıktım o genç inşaatta bana bakıyordu afedersiniz zamanınız varmı diye seslendim oda buyur abla dedi. Bir çivi çakacaktım çakabilirmisiniz dedim oda tabi abla geliyorum dedi. 5 Dakika bile geçmeden kapıya geldi içeri davet ettim ne yapacağız abla dedi.

Çivi çakacaksın dedim nerede abla dedi isminin Kemal olduğunu öğrendim gel kemal dedim yatak odasına götürdüm burada dedim bana çakacaksın dedim Kemal olur mu diye sordum birden dudaklarına yapıştım şaşırmıştı uzun sürmedi oda karşılık veriyor öpüşüyorduk. Hemen üstünü çıkardı bende eğildim pantolonu indirdim külodu çıkarttım eteğimi ve bluzumu çıkarttı Tertemiz amcığımı görünce off bu ne kabak gibi ne güzel dedi senin için temizlendim kemal dedim.Hemen amcığıma yumuldu ve yalamaya başlıyor dilini deliğime sokuyordu amımda dili elleri gögüsümde beni inletiyordu resmen. Dayanamıyordum hadi sok amıma diyordum. Kalktı bacaklarımı omuzuna aldı amıma geçirmeye başlamıştı. Kafası girince yavaş yavaş git gel yapmaya başladı ve boşaldı. Çok çabuk olmuştu. 2 cisi umarım uzun olur dedim.

Daha sonra kemali banyoya götürdüm bende gittim amımdaki dölleri temizledim kemal duşun altında yarağı yine dimdik oldu yalamaya başladım sonuna kadar ağızıma alıyordum. Beni ayaktayken kucağına aldı amıma soktu zıplatmaya başladı hadi çıkalım dedim. Daha sonra beni kucağına aldı koltuğa getirdi kendisi koltuğa oturdu ve beni kucağında zıplatmaya başlamıştı. Daha sonra domaldım götümü parmaklamaya başladı çok güzel götüm olduğumu söylüyordu. Amım götüm senin olsun aşkım dedim. Tamam o güzel götüde sikeceğim dedi. Tamam aşkım dedim yavaş sok senin ki büyük ve kalın dedim. Kemal yarağını amımdan çıkarttı tekrar domalttı ve götüme yavaşça girmeye başladı ilk başlarda başı giriyor çok acı çekiyordum yavaşça sokmasını söyledim sonradan hızlanmaya başladı o siktikçe gögüslerim sallanıyordu acılarım yerini zevke bırakmıştı . Daha sonra üzerime abandı bütün dölünü götüme boşaldı. 1 posta daha sikiştikten sonra hemen yolcu ettim çocuklar gelecekti inşaat bitesiye kadar kemal 4 ay boyunca beni sikti.

0 yorum :

Yorum Gönder