4 Mayıs 2014 Pazar

Yan Komşumla Sikiş Hikayem




Merhaba sevgili gerçek sex hikaye okurları ben 19 yaşındayım pek’de yakışıklı olduğum söylenemez. Daha önce hiç bir kızla birlikte olmamıştım yani aslına bakarsanız sevgilide olmamıştım. Taki 4 gün öncesine kadar. Ben bu siteyi devamlı takip ederim devamlıda hoşuma gidiyor bir gün başımdan bir ilişki geçerse bende yazacağım demiştim kendime. İşte o gün geldi çattı hemen yaşadığım olayı anlatayım Ayfer abla 40,45 yaşları arasında harika bir kadındır aslında. Saçları kızıl bakımlı ve 1.75, 1,80 boylarında hafiften balık etli’dir.

Bu arada kendisi bana çok yakındır ve kendisini çok severim neyse 4 gün önce evde her zaman ki gibi bilgisayarda oyun oynuyordum annem ve babam çalıştığı için bende evde tek çocuk olduğum için yalnızım. Normalde Annem akşam 21:00′da Babam ise 22:00 saatlerinde geliyor. Salı günüydü okuldan gelmiştim, bilgisayarda oyun oynamaya başlamıştım 3,4 saat oynadım saat 6 civarıydı sanırım kapı çalmıştı gelen ise yan komşumuz ayfer teyzeydi. Ayfer teyzenin kocası 6 sene önce bir talihsiz trafik kazasında kaybetmiş. Neyse devam edelim Ayfer teyze bana yemek getirmişti teşekkür ederek tabağı elinden aldım kapıda biraz baktı bana bende ne oldu ayfer teyze dedim. İstersen buyur gel beraber yiyelim dedim çayda var dedim. Oda gülümsedi.

Kabul etti ve hemen mutfağa geçtik hemen çaylarımızı koyduk hem yiyorduk hemde içiyorduk bir yandan da muhabbet ediyorduk. Bu arada ben oğlu Mert’i sordum nerede dedim. Dershanede olduğunu söyledi geç gelecekmiş bir süre geçtikten sonra Ayfer teyze çayı üzerine döktü. .Acı çekiyordu hemen üzerindeki beyaz tişortu çıkarttı hemen o beyaz ve güzel sütyenleri ve içindeki taş memeler belli olunca benim kobra hemen füze moduna geçti. Altımda eşortman vardı direk tak diye kalkınca Ayfer teyze baktı ama bir şey demedi hemen annemin kazaklarından birini verdim giydi. Bir şey var mı acıyor mu diye sordum. Oda nerede deyince gülümseyerek göğüslerde dedim oda hayır dedi gülümsedi sonra orayı toparladık ve gitti giderken senin ufaklıkta birden hareketlendi görmediğimi sanma dedi.

Daha sonra Ayfer teyze evine gitti bende o anı düşünerek 31 çektim memelerini düşünüyordum daha sonra tekrar oyun oynamaya başladım ama büyük memeleri teni vücudu aklımdan çıkmıyordu o kadar güzel pürüzsüz’dü anlatamam. Daha sonra bu olaydan 1 gün sonrasında beni aradı tanımadığım bir numara açtı Ayfer teyze idi hemen alo dedim. Mert dershaneye gitti gelsene bize bir şeyler yeriz dedi . Bende tabi dururmuyum hemen koşarak gittim. Çay demlemişti börekler felan yapmıştı teşekkür ettim muhabbet etmeye başladık. Daha sonra espiri olsun diye üzerime çay dökeyim mi dedim gülerek oda dök ama dikkat et senin ki yanmasın dedi. Bende güldüm oda gülüyordu yemeklerimizi, çaylarımızı içtikten sonra bulaşıkları yıkıyordu bende arkasından kalçalarını izliyordum.

O kadar dalmıştım ki bana seslendiğini duymadım bile bana o kadar mı güzeller ki dedi gülerek bende o anki cesaretle hemde her şey’den daha çok dedim. Oda hemen bu tepkime karşı tadına bakmak istermisin deyince ben durmadım yerimden direk gittim dudaklarına yapıştım öpüşmeye başladık. Hayatımda hiç bir böyle bir şey yaşamamıştım pornolardan izlediğimi uyguluyordum. Daha sonra yatak odasına gittik vajinasını seviyor okşuyordum eteğiyle kazağını çıkarınca gördüklerime hayran kaldım vücudunu öpüp yaladım hiç beklemeden oda ağızına aldı delice emiyordu bir süre sikimi emdikten sonra dayanamadım ve ağızına boşaldım. .

Bana çok kızmıştı bu hareketten sonra ama özür dilerim 1 dakika okşamasıyla yeniden kazık gibi olması bir oldu bu sefer o güzel amcığına bir girdim girerken memelerini öpüp yalıyordum uçlarını ıssırıyordum o ise inliyordu. Hafif bir şekilde 6,7 dakikanın sonunda bir kez daha boşaldım onun kaç kez boşaldığını bilmiyorum. 2′ci kez boşaldıktan sonra öpüştük ve 3-4 posta daha sikiştik ve devamı gelir erkeğim dedi beni evime yolcu etti. Şimdi 4′cü gün oldu daha aramadı aramasını bekliyorum çünkü tadı damağımda kaldı.

0 yorum :

Yorum Gönder