13 Mayıs 2014 Salı

Kocamın Akrabaları Beni Sikiyor




Ben esmer ve 40 yaşında bir kadınım. Bu sitedeki hikayeleri okuduktan sonra fena halde azdığım için ben de başımdan geçen bir sex hikaye yi sizinle paylaşmak istedim. Esmer ve beyaz tenli hafif dolgun bir kadın olarak çevresindeki kişiler tarafından güzel olarak adledilen bir kadınım. Evliyim fakat çocuk sahibi değilim. 10 senedir sürdürmeye çalıştığım bir evliliğim var ama çok da zevk aldığım söylenemez bu işten. Eşimin cinsel yetersizliği yüzünden artık iş çığrından çıktı ve ben en sex hikayeleri yaşamam gereken zamanları uyuyarak geçiriyordum. Eşim götünü dönüp yatıyordu tabii bir kadın olarak ben de onun benim kadar seksi ve ateşli bir kadına nasıl böyle kayıtsız kaldığını merak ediyordum. Benim canım neredeyse her gece eşimle seks hikayeleri yaşamak istiyor ama eşim bana hiç ilgi göstermiyordu. Onun başka bir kadınla ilişki yaşadığını filan düşünmeye başlamıştım artık. Eve son yıllarda hep geç geliyordu ve bir kadeh bir şey içip, duş alıp yatıyordu. Bense onun gelmesini bekliyordum ve geldikten sonra kitabımı bırakıp uyuyordum. Bu iş çok can sıkıcı bir hal almaya başlamıştı. Bir karar vermiştim, eşimi takip edecek ve hangi kadınla ilişkisi olduğunu öğrenecektim.

Eşimin hangi orospu ile sex hikayeleri yaşadığını öğrenmem gerekiyordu

Akşam işten çıktığı saati ayarlayıp o saatlerde kendi arabamla iş yeri kapısı yakınlarında fakat orayı gören bir noktadan eşimi gözlemeye başladım. 5-10 dakika sonra elinde çantası ile kapıda gördüm onu. Arabasına bindi ve oradan uzaklaştı tabii ben de onun peşinden sürdüm. Yolda fazla hızlı ilerlediği için polis radarına takıldı ama neyseki arkasında hatta çok yakınında olmama rağmen beni seçememişti. Çok korkmuştum beni farkedecek diye. Aslında fark etse kaç yazardı, sonuçta beni aldatıyordu açıktı işte…. İş yerinden çıkıyordu ve eve gelmek yerine başka istikamette ilerliyordu. Kim bilir hangi kadınla sex hikayeleri yaşıyordu şerefsiz kocam… Arkasından takip ettim yavaş bir şekilde ve aslında çok da tanıdık olduğum bir mahalleye girmesi ile şaşkınlığa uğradım fazlasıyla. Bu mahalle benim teyzemin kızı Perihan’ın oturduğu mahalleydi. Kendisi 30′lu yaşlarda ve mankenlik yapan bir kadındı. İnanamamıştım. Eşim tam da tahmin ettiğim gibi onun apartmanın önüne park etti arabasını. Ve kapı ziline basıp, yukarı doğru çıktı. Hala ben böyle bir şeyin olmayacağını düşünerek, acaba başka bir kadın mı var o apartmanda diye kendimi avutuyordum. Ve arkasından açık kapıdan apartmana daldım. Perihan’ın kapı önünde görünce eşek kocamın ayakkabılarını, onunla ilişki yaşadığını anlamıştım. Yoksa ne işi vardı ki bu evde, ben bile uğramıyordum. Peki ama nerede tanıştırmıştım ben onları ki bu kadar samimi olmuşlardı. İnanılmaz sinirlenmiştim… Yarım saat kadar araba ile turladım ki onları döndüğümde iş üstünde yakalayayım diye. Tekrar apartmana girdim ve kapılarını çaldım, seks hikayeleri üzerinde yakalayacağıma emindim onları. Perihan beni gecelik ile karşıladı kapıda ve ben, direkt olarak “kocam nerede?” diye sordum, bağırarak. Korkmuştu, paniklemişti fazlasıyla. “Çağır bana onu!” dedim, “Sex hikayeleri anınızı mı bozdum, ne oldu, neden panikledin?” diye bağırmaya devam ettim kadına. Kocam içeriden üzerinde yarım yamalak bir gömlekle kapıya geldi. O an neler olduğunu hatırlamıyorum. Kadına bir kaç tane tokat patlattım, kendimi eve bile nasıl attığımı gerçekten hatırlamıyordum. Kocam Perihan’ı sikiyordu hale bak!.. Perihan tamam çok güzel bir kızdı ama bunu bana nasıl yapardı?.. Ben de hoş bir bayandım sonuçta. Onlar birarada düşündüm de kocam nasıl sikiyordu Perihan’ı acaba? Kucağında mı zıplatıyordu yoksa yalıyor muydu vajinasını? Deli olmak üzereydim gerçekten aklımdan çıkmıyorlardı. Ve bir karar verdim o günün gecesi, kocamda fena halde intikam alacaktım. Hem de ben de onun akrabası ile yapacaktım bu işi. Delirmek üzereydim gerçekten, intikam almayı çok istiyordum.

Beni Perihan ile aldatan eşimi, ben de onun silahı ile vuracak sex hikayeleri yaşayacaktım

Ve porno hikaye tecrübelerimden de faydalanarak orospu eşimin akrabalarından biri olan Murat ile sevişmeyi uygun gördüm. Murat beden öğretmeniydi ve gerçekten yakışıklı bir adamdı. Evli de değildi, tüm akrabaları onun evlenmesi yönünde baskı yapıyorlardı ama güzel kadınlarla gününü gün etmeyi ve sex hikayeleri yaşamayı daha uygun görüyordu kendine. Bu benim de işime gelirdi tabii. Hiç konuşmazdık ama ilk defa geçen gün aradım onu telefondan ve kendisi ile görüşmek istediğimi söyledim. İnanılmaz şaşırmıştı. Ne diyeceğini şaşırdı, tuhaf sorular sordu bana ama ben gelince tüm sorularını cevaplayacağımı söyledim. Aklımda Murat ile deli bir sex hikayeleri tarzında seks yapmak vardı. Hazırlanmaya başladım, eşimin geçen yıl seks yaparken giymem için aldığı ancak bir kere bile kullanamadığım iç çamaşırlarını giydim. Siyah ve ipli bir çamaşırı vardı. Üzerime çok iyi oturmuştu, her erkeği sekse hazır hale getirebilirdim bana kalırsa. Üzerine dar bir etek giydim, kalçalarım dışarıdan iyice belli oluyordu. İri kalçalarım vardır, balık etli bir bayan olduğumu söylemiştim. Göğüslerim ise bir erkeğin uçlarını yalamak için can atacağı cinstendir. İri ve diktir. Sutyen takmadım. Üzerimde beyaz bir gömlek vardı ve göğüs uçlarım iyice belli oluyordu dışardan. Harika görünüyordum aynada. Üzerine de dar kesim paltomu giydim. Ayakkabı tercihim ise ince topuklu siyahtı. İnanılmaz seksi görünüyordum. Benimle seks hikayeleri yaşamak istemeyecek erkeğin aklından zoru var diye düşünüyordum. Kocam da böyle bir maldı ama bu gece yaşayacaklarımdan sonra aklı başına gelirdi sanırım.

Kafamdaki sex hikayeleri kahramanım, kocamın akrabası Murat olacaktı

Murat ile lüks bir otelin restaurantında buluştuk. Şaraplar söylendi, güzel bir yemek ve koyu bir sohbet. Murat gözünü benden alamıyordu ama onu frenleyen şey kocamın akrabası olmasıydı. Ama ben ona öyle cilveler yapıyordum ki kocamla aramda büyük bir uçurum olduğunu farketmişti. Konuşurken arada elimiz omzuna atıyordum. Ve göğüslerimin gitgide dimdik olduğunu hissediyordum. Saçları omuzlarına kadar dökülüyordu ve omuzları inanılmaz geniş bir erkekti. Sevdiğim kocam ise nasıldır, sümsük, yassı herifin tekiydi, üzülmeye bile değmezdi… Omuzlarını sıkmaya devam ediyordum gülerken filan, göğüslerimin, beyaz gömleğimin içindeki hareketini ve sutyen takmadığımı farketmişti Murat. Gözünü alamıyordu benden. Biraz daha ileri götürdüm işi… Ayakkabımın tekini çıkardım ve masanın altından Murat’ın aletine dokunmaya başladım ince çoraplı ayağımla. Murat ilk önce baya irkildi ama sonra hoşuna gitti, içkinin de etkisiyle artık daha cesur hareket ediyordu. Bir yandan kocamla yaşadığım sex hikayeleri dinliyordu benden, bir yandan da ayağımla onun aletine dokunmaya devam ediyordum. Bir ara utandı, tuvalete gitmek istedi. Bunu genelde kadınlar yapardı ama o benden izin isteyip tuvalete gitmişti bu sefer. Döndüğünde saçlarını ıslatmış ve çok yakışıklı görünüyordu gözüme. Çok daha fazla azmıştım onu böyle görünce, yılların acısını onunla aşmak istiyordum…

“Hadi beni eve götür ve sex hikayeleri ile dolu gecemiz başlasın” dedim

“Hadi beni evine götür” dedim Murat’a. “Emin misin?” diye sordu. “Bundan daha emin olamam” dedim. Güldü ve kalktık hesabı o ödedi. Ses çıkarmadım nasılsa evde ona karşılığını fazlasıyla ödeyecektim. Yarım saat sonra Murat’ın kiralık oturduğu eve girdik beraber. Kapıyı kapatmasıyla yakasını yapıştım, zaman kaybetmek istemiyordum. Onu hane kapısına yapıştırdım ve aklımdaki sex hikayeleri gecesini yola koydum. Öpüşüyorduk, dudaklarımı kanatırcasına sıkı öpüyordu beni dişliyordu. Dizimi aletinin üzerine doğru attım. Eteğim yırtılacaktı sanki. Beni tutup kucağına aldı Murat, bacaklarımı iyice aralamıştı. Islandığımı hissediyordum. Bir yandan beni öpüyordu bir yandan da iri kalçalarımı eteği kenara sıvayarak ellemeye başladı. Artık altımda sadece çamaşırım vardı, gömleğimin ilk düğmesini açtı ve göğüslerimi yalamaya başladı. Deli gibi çığlık atmak istiyordum, yıllardır hayalini kurduğum sex hikayeleri artık bana çok yakındı. Hem de bu genç ve yakışıklı adam ile sikişecektim. Deli gibi azmıştım. “Beni yatak odana götür” dedim bağırarak. Deli gibi sikmesini istiyordum beni. Yatak odasına nasıl geldiğimizi hatırlamıyorum beni yatağın üzerine bıraktı. Ve üzerinde ne varsa bir kaç dakika içinde çıkardı. Artık içime girmeyi çok istediğini farkedebiliyordum. Bacaklarımı araladı ve ayaklarımdan yalayarak yukarı doğru çıktı…

0 yorum :

Yorum Gönder