7 Mayıs 2014 Çarşamba

Kızları Sarhoş Edip Siktim




Merhaba arkadaşlar bu yayınladığım ikinci hikayem umarım beğenirsiniz. Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum yaklaşık 1.83 boylarında sporcu bir vücuda sahip sarışın ve yakışıklı biriyimdir. Anlatacağım olay ise 3 gün önce başımdan geçti. Annem ile babam izmir’deki erkek kardeşimi görmek için izmire gittiler 15 gün sonra geleceklerdi. Bende Üniversiteden arkadaşları ev boş olduğu için eve davet ettim. Onlarda beni kırmadılar hemen geldiler.

Arkadaşlarım Poyraz, Yusuf ve Tolga onlara evimde bira içerken burada neden kız yok hazır boş ev felan dediler bu şekilde muhabbet başladı. Bir kaç kız çağırmak için benden izin istediler ilk başlarda yok desem de ikna ettiler. Aslında bende kızların gelmelerini istemiyordum bu benim için boşuna sorumluluk demekti. Her neyse Ele ve Reyhan adında 2 tane kız çağırdılar Ela renkli gözlü sarışın taş gibi memeleri bal dudaklı ve karpuz götlü müthiş bir kızdı. Reyhan ise esmer incecik ama çok sexy gülümseyen bir kızdı niyetlerinin sadece içmek olduğunu belirttiler yani sex yok dediler. Bizde kabul etmek zorunda kaldık ama bunlar aralarında çekişmeli bir iddaya girdiler ve sarhoş oldular.

Bu arada yusufta sızdı bir yere tolga ise reyhanla yiyişiyordu ela üstümde poyrazda sadece içiyor ama görüntü olsun diyor. Bana sorarsanız sırf artistlik her neyse Ela ile Yarım saattir yiyişiyorduk sonunda bir durduk tolgaya bakmaya gittiğimde reyhanı soymuş benim odamda sikiyordu. Odaya girdiğimde izlediğim ilk canlı porno olmuştu bende öncesinde 3 kere cinsel ilişkide bulunmuştum Tolgayı öyle görünce şaşırdım önce ve onu odamdan kovdum tolga çıktı reyhan uyuyordu bende direk kapıyı kilitledim pantolonu indirdim sikimi ileri geri oynatıyordum sonra yatağa girdim reyhanın amına soktum sikişiyorduk oradan sonra boşalmadan Elaya bakmak geldi içimden ela’da sızmıştı hemen yanında tolga karşıdaki kanepede uyuyordu. Yusuf zaten gitmiş elayı hemen arka odaya aldım elanın amını yalarken reyhanın memelerini okşuyordum. Sonra ela sakso çekmek istedi bende nefes alamıyordum o ara o kadar mutluydum.

Reyhanda elanın amıyla oynuyordu sonra bunlar sevişmeye başladılar bende önce elayı siktim sonra reyhanın yüzüne boşaldım ama ne boşalma yüzü bem beyaz oldu çok yorulmuştuk ama uyandığımda yanımda çıplak 2 tane kız çok iyi geldi utandım. Reyhan elada sabah, sabah sikimle oynuyorlardı buda böyle bir anıydı daha 3.4 gün önce yaşadım ama olsun bu yazıyı yayınladığı için Brazzers Hikaye’ye çok teşekkür ederim hepinize bol memeli yarraklı günler dilerim.

0 yorum :

Yorum Gönder