10 Mayıs 2014 Cumartesi

Kızlığımı Bozdular




Merhaba Brazzers Hikaye okurları.Bundan 4 yıl kadar önceydi. Hamama gitmiştim yalnız başıma. Hafta içi ve gündüz vakti olduğu için hamam tenhaydı. Terlemek için sauna odasına girdim. Bir süre geçtikten sonra bir adam geldi yanıma. Adının Serkan olduğunu söyledi. Tanıştık ve muhabbet etmeye başladık. Çok rahat hareketleri vardı. Üzerindeki peştamalı düzeltmek için ayağa kalktı ve çıkardı peştamalını. Müthiş bir siki vardı adamın. Sönük olmasına rağmen çok kalın görünüyordu. Aşağıya doğru sarkmıştı ve adam peştamalı salladıkça sikide sağa sola sallanıyordu. O kadar tahrik oldum ki hala düşündükçe için gıcıklanıyor. İçimden keşke beni sikse şimdi dedim. Hiç kimseye vermemiştim. Pasif olmak bana tersti. Ama o gün aslında içimde bir pasif yönümün olduğunu fark ettim. Her neyse Serkan peştamalını silkeliyor ve suyunu çıkarmaya çalışıyordu. Bunları yaparken özellikle işi uzatıyordu. Onun sikini seyretmemi istediğ ini anlamıştım. Siki gerçekten müthişti, saatlerce sıkılmadan seyredebilirdim. Sonra peştamalını tekrar giydi ve yanıma oturdu. Bacağını bacağıma dayadı. Tekrar muhabbete başladık.

Çok tahrik olmuştum ama ne yapacağımı bilmiyordum. Sikim kalktı, utandım ve farketmesin diye yanından uzaklaştım. Karşısına geçtim, onunda önü kabarmıştı. Çok tahrik oldum, ve pasif hissetmeye başladım kendimi. Peştamalımı sıyırdım ve biraz yan oturarak ona götümü göstermeye çalışıyordum. Sonra benden sabunu istedi. Biraz sabunlandıktan sonra bu seferde kesemi istedi. Ben bu hareketlerinden onun hamama yıkanmak için değil seks için geldiğini anlamıştım. Hiç kimse kese ve sabun olmadan hamama gelmez. Bir süre sonra sırtını keselememi istedi. Ne yapacağımı bilmiyordum. Beni sikmek istediğini anlamıştım. Götümü siktirmek istemiyordum, pasifliğe karşıydım ama onunda o kadar güzel bi siki vardı ki onu reddedemiyordum. Terim soğumasın sonra keselerim diyerek kibarca reddettim. Aslında çok istemiştim ama kafam karışmıştı. Onun yaklaşmasını istiyordum. Ben böyle rahat edemedim diyerek peştamalını çıkardı ve çıplak yıkanmaya başladı. O yüzünü tekrar sabunladığında ben iyi bir poz vermek için kendimi hazırladım. Peştamalımı gevşetip sıyırdım yanımdaki taşa uzandım. Biraz yan durdum ve bacaklarımı da araladım. Onun bakış açısından götüm net görünüyordu. Serkan su dökünüp bana baktığında deliğimi gördü. Ben sıcaktan baygınmış gibi yapıyordum. Gözlerim hafif aralıktı. Deliğime bakıp sikini okşuyordu. Ne oldu sıcak çokmu rahatsız etti dedi bana. Evet dercesine gözlerimi kırptım. Hadi biraz dışarı çıkalım dedi ve peştamalını sarıp yanıma geldi. Beni tutup ayağa kaldırdı. Bu sırada gevşettiğim peştamalım düştü bende çırılçıplak kaldım.

Almak için eğildim, oda bunu fırsat bilip götümü okşamaya başladı ve parmağıyla deliğimi zorladı.Çok zevk aldım ama belli etmek istemedim tabii. Yapma be, ne yapıyorsun dedim. Özür diledi, şaka yaptığını söyledi. Dışarı çıkmıştık, hamamın biraz daha soğuk olan yerinde biraz oturduk. Sohbet ettik ve tekrar sıcak odaya geçtik. Tekrar sırtını sabunlamamı istedi, bu sefer kabul ettim. O çıplak oturuyordu ve bende yanında diz çöküp sırtını keseliyordum. Bacaklarımı okşamaya başladı. Ben bir şey diyemiyordum, oda gittikçe daha da fazla okşuyordu. Götümü avuçluyordu ve parmaklarıyla deliğimi yokluyordu. Aniden kalktım ve yeter sende benim sırtımı kesele dedim. Artık dayanamıyordum bir an önce beni sikse de rahatlasam diyordum içimden. Bu sefer ben oturdum oda sırtımı sabunlayıp keselemeye başladı. Eğilip sırtımı keseliyordu ve bu sırada siki biraz kalmıştı. O hareket ettikçe siki vücuduma sütünüyordu. Öyle bir tahrik oldum ki kendimden geçiyor dum, sikim de kazık gibi olmuştu. Böyle rahat olmuyor ayağa kalk duvara doğru eğil dedi. Kalktım ve duvara tutunup biraz eğildim. Serkan benim peştamalımı indirdi. Ne yapıyorsun dedim.

Oda bana sıkma kendini, biraz rahat olda düzgün yıkayım seni dedi. İkimizde çıplaktık. Keseyi bırakıp çıplak elle arkamdan bütün vücudumu sabunlamaya başladı. Götümü sabunluyordu. Sonra birden bire parmağını deliğime soktu. Eli sabunlu olduğundan parmağı sonuna kadar aniden girdi götüme. Bu sefer hiç bir şey diyemedim. Deliğimi parmaklıyor ve götümü öpüyordu. Parmaklarını iyi kullanıyordu. Ayağa kalkıp sikini götüme yerleştirmeye çalıştı. Bu sefer ona engel oldum. Bu kadarı olmaz yeter dedim. Oda ne istersem yapacağını söyledi, götümü çok beğenmişti. Beni sikmeden bırakmayacağı söyledi. Çok kararlı görünüyordu. Bende bir şart koyarak kurtulmak istedim, çünkü korkmuştum biraz. Onu yeterince tanımıyordum. Şartımın ne olduğunu sordu bana. Ben de eğer deliğimi yalarsa bana yapacağı her şeye izin vereceğimi söyledim. Bunu yapmaz diye düşünmüştüm. Ama o hemen beni eğdi ve yalamaya başladı. Artık lafımı yiyemezdim. Deliği yalıyor ve parmaklıyordu, sonrada parmaklarını bana yalatıyordu. Ağzıma soktu, gırtlağıma kadar girdi neredeyse kusacaktım. Porno filmlerdekiler gibi davranıyordu. Hiçbir sınırı yoktu. Ağzıma tükürüyordu, sonra ağzıma sokup eliyle de götümü parmaklıyordu. Bende bir elimle yanımdaki musluğa tutunuyor diğer elimle otuz bir çekiyordum. İnanılmaz bir zevkti bu. Sonra domaltıp sikti beni. Kocaman siki içime girdikçe götüm parçalanacakmış gibi oluyordu. Sonunda beni hemen kaldırdı ve ağzıma soktu. Siki ağzımdayken boşaldı. Biraz döl dışarı kaçınca onları da sıyırıp ağzıma verdi.

Yut hadi hepsini dedi. her şeyi yapacağıma söz vermiştim ve yuttum hepsini. Çok ilginç bir tadı var dı. Yutarken boğazımı yaktı. Sonra eliyle benim aletimi de okşamaya başladı. Bende geldim. Benim dölümü de avucunda biriktirip içirdi bana. Tekrar sikmek istiyordu beni. Götümü parmaklayıp bir yandan aletini tekrar kaldırmaya çalışıyordu. Olmaz dedim her an biri gelebilir. Gidelim artık. Biraz su dökünüp çıktık dışarı. Onu evime davet ettim. Otobüse bindik ve giderken otobüsün arka tarafında hala beni okşuyordu. Götümü çok sevdiğini ve beni her gün sikmek istediğini söylüyordu. Onu evime götürdüm, ev arkadaşlarım tatile gitmişti ve ev bana kalmıştı. Eve gider gitmez 2 posta daha kaydı bana. Beni her gün sikiyor ve dölünü içiriyordu. Filmlerde gördüğü bütün fantezileri üzerimde denedi. Bazen yemeklerimin içine boşalıyor ve bana farklı tatlar sunuyordu. Mükemmel bir ilişkimiz vardı. Ama okulum bittikten sonra bir daha görüşmedik. 4 yıl oldu kimseye vermedim. Seks yaparken hep aktifim, ne kadar istesem de korkumdan pasif olamıyorum. Çünkü güvenemiyorum. Serkan’la yaptığımız her şey aramızda kalıyordu. Ama şimdi kendimi birine siktirsem kim bilir başıma neler gelir. Bu yüzden artık kendimi parlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Bazen arkama sivri şeyler sokup 31 çekiyorum. Götümü parmaklayıp, sonra parmaklarımı yalıyorum. Keşke Serkan yine yanımda olsa da girse bana. Serkan burada olsa ne istese yapardım. Beni sonsuza kadar sikse asla onu reddetmezdim. Önceden bir erkek neden pasif olur, diye düşünür akıl erdiremezdim.

0 yorum :

Yorum Gönder